Σχετικά με εμάς

ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ο Λογιστής Ρέλλιας Παναγιώτης έχει εργασιακή εμπειρία από το 1995 έως σήμερα είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με ΑΜ ΟΕΕ 0017326 Β΄ΤΑΞΗΣ. Είναι πτυχιούχος της Λογιστικής Σχολής του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και σε συνδυασμό με την  παρακολούθηση πολλαπλών Σεμιναρίων Εργατικών Φορολογικών, Ε9, Εισαγωγών –εξαγωγών κ.α είναι άρτια καταρτισμένος σε θέματα εργατικών, Φορολογικών και σε λοιπά Φοροτεχνικά Θέματα.

ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ

Εργαζόμενη στο γραφείο μου, από το 1999 έως σήμερα ως Βοηθός Λογιστή είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με ΑΜ ΟΕΕ 0102727 Β΄ΤΑΞΗΣ. Είναι πτυχιούχος του προγράμματος ¨Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου¨ του ΙΕΚ Δέλτα, με καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει πολλαπλά σεμινάρια Φορολογικών, Τελωνιακών Συναλλαγών , Ε9 κ.α και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία γνωρίζει άψογα στον χειρισμό των φορολογικών υποθέσεων.

 

ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ

Προϋπηρεσία από 2011 έως σήμερα ως Βοηθός Λογιστή, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με ΑΜ ΟΕΕ 0093703 Β΄ΤΑΞΗΣ. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πατρών. Διαθέτει μεταπτυχιακό στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Λογιστική , γνωρίζει Η/Υ και Αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Φορολογικών Δηλώσεων, Ε9 κ.α